Groepen/bedrijven inschrijven - maak uw keuze

De prijs van een groepsinschrijving is het aantal deelnemers vermenigvuldigd met 23 euro (5km) of 25 euro (10km).

Inschrijving van groepen, bedrijven of verenigingen zijn mogelijk vanaf vrijdag 7 september tot en met maandag 26 november 2018 tot 23u59 ( enkel indien niet uitverkocht ). DAGINSCHRIJVINGEN ZIJN NIET MOGELIJK.
 

 

LET WEL: Om deel te nemen aan het bedrijvenklassement voor de  Experza 5km of de Crelan 10km, is het verplicht om minimum 3 inschrijvingen te hebben per categorie ( 5km/10km ). Je dient de groepsnaam in te vullen om in het bedrijvenklassement vermeld te staan.
De verantwoordelijke die de inschrijving en de betaling heeft uitgevoerd, krijgt een bevestigingsmail van zijn/haar inschrijvingen. Nadien krijg je een link om alle deelnemers in te vullen met hun gegevens. Eens dit gebeurd is, krijg je de tickets via email toegestuurd.

 

Factuur gewenst?

 

In de bevestigingsmail kan je klikken op "genereer een factuur". Vul erna je gegevens in en via een nieuwe mail ontvang je je factuur.Met deze tickets kan men de startnummers afhalen op dinsdag 4 december tussen 17u en 20u bij DCT in Wielsbeke ( www.dct.be ).
Op woensdag 5 december is het tevens mogelijk om deze af te halen bij DCT in Wielsbeke ( www.dct.be ) tussen 17u en 20u.
Indien u de tickets afhaalt op zaterdag 8 december, is dit mogelijk in Waregem EXPO vanaf 17u. Belangrijk is om op tijd te komen om lange wachtrijen te voorkomen.Inschrijvingen zijn niet terugbetaalbaar.

 

 

Adres ophaling borstnummers:
DCT

Ooigemstraat 6

8710 Wielsbeke


 

Ontdek onze Beatrun partner formules
Een sterk partnership voor uw bedrijf!
Interesse in één van deze formules?
Mail snel naar partner@beatrun.be
of
The Company Village
De ideale plaats voor netwerking, teambuilding en vriendschap...
  • Afgesloten ruimte voor alle Beatrun Partners
  • Uw persoonlijke bedrijfstafel
  • Assortiment waters, sportdranken & fruit beschikbaar
  • Netwerken met andere bedrijven
  • De perfecte ontmoetingsplaats voor uw klanten
  • De ideale ruimte voor uw teambuilding